Ajankohtaista

Mettänen osaksi SHT-Tukkua

23.4.2018

Puutyö Mettänen Oy on siirtynyt SHT-Tukku Oy:n omistukseen. Mettäsen toiminta jatkuu ennallaan - ainoat kotimaiset puuarkkujen valmistajat löytyvät jatkossakin Punkalaitumelta.


"Arkkujen kotimaisuus on Taloustutkimuksen tekemän tutkimuksen mukaan yksi tärkeimmistä valintakriteereistä. Kun arkun halutaan myös muistuttavan vainajan persoonasta ja arvoista, on meidän pystyttävä tarjoamaan monia suomalaisia vaihtoehtoja. Arvostamme Mettäsen historiaa ja Arto Mettäsen ammattitaitoa neljännen polven arkuntekijänä. Mettäsen tuotemerkki ja laadukkaat perinteiset tuotteet täydentävät hienosti valikoimaamme", kertoo SHT-Tukun toimitusjohtaja Pekka Kivimaa.

”Olen iloinen, että voin jatkaa työtä isieni jalanjäljillä laadukkaiden kotimaisten tuotteiden ja hienojen pitkäaikaisten asiakkaiden kanssa. Palvelen teitä jatkossa osana SHT:n asiakastiimiä”, toteaa Arto Mettänen

Puutyö Mettänen Oy jatkaa entiseen tapaan samalla henkilökunnalla ja samassa osoitteessa. Mettäsen toiminta, tuotteet ja asiakkaiden voimassa olevat sopimukset pysyvät toistaiseksi ennallaan. Mettänen-tuotemerkki säilyy ja kertoo edelleen perinteisestä käsityöstä. Suosituimmat mallit kuuluvat lähitulevaisuudessa myös SHT-Tukun palvelutukkujen valikoimaan.

Lisätietoja antavat Arto Mettänen, puh. 040 571 0864
ja Pekka Kivimaa, puh. 040 213 3717

LIITTOKOKOUSNÄYTTELY

12.09.2015 Savonlinna

Liittokokousnäyttelyssä julkaisimme uuden arkkumallin, Rauha -arkun. Rauhan saa joko helmiäisvahattuna tai ohuesti lakattuna. Arkun sisusteena on uudenlainen kapalomallinen puuvillasisuste, Puuvilla Kapalo. Sisuste on valmistettu käyttänen 100 % luonnonkuituja.

SUKUPOLVENVAIHDOS

01.06.2015

Puutyö METTÄNEN Oy jatkaa Punkalaitumen Arkkutehdas METTÄNEN & Kumpp. pitkää perinnettä. Samalla Markku Mettäsen jäädessä eläkkeellä vastuulliseksi toimijaksi tulee Arto Mettänen.


KUOLEMA JA TYÖSEMINAARI

18.11.2014 Helsinki

wp_20141118_0011.jpg

Saimme olla mukana Kuolema- ja työ -seminaarissa Helsingin Sokos Hotel Presidentissä. Ensimmäistä kertaa pääsimme kohtaamaan kuluttajia.

Kiitos hienosta tilaisuudesta Hautaustoimistojen liitolle.


LIITTOKOKOUSNÄYTTELY

12.9.-13.9.2014 Pori

Olimme mukan Liittokokousnäyttelyssä Porin Yyterissä. Näyttelyn vetonaulaksi toimme mukanamme ensimmäisen valmistamme Honka-arkun. Kyseinen arkku on valmistettu vuonna 1955.


LIITTOKOKOUSNÄYTTELY

13.9.-14.9.2013 Kuortane

kuortane_2013.gifOlimme mukana Liittokokousnäyttelyssä Kuortaneella.

Näyttelyssä julkaisimme uuden logon ja 13.9.2013 alkaen kaikkiin tuotteisiimme tulevan tuotelipun.

Kiitämme kaikkia kiinnostuksesta ja Hautaustoimistojen liittoa onnistuneesta tapahtumasta!


PAJUNKUKKA JA HAUTAUSPALVELU 20 v.

27.01.2012 Äänekoski

veistokuva_aanekoskelta.jpg

Veistonäytös Pajunkukka ja Hautauspalvelussa 20 vuotisjuhlissa.

Onnittelumme pitkästä ja menestyksekkäästä uurastuksesta Antti Vainikaiselle ja Pajunkukka ja hautauspalvelulle.


LIITTOKOKOUS NÄYTTELY

Hämeenlinna, Aulanko

img_1549.jpg

Olimme mukana liittokokous näyttellyssä Hämeenlinnassa Aulangolla.

Voitimme kävijä-äänestyksen parhaasta näyttelyosastosta. Kiitämme saamastamme huomiosta ja kunniasta.